رویارویی حامیان و مخالفان کره شمالی دربرابر هم در شورای امنیت سازمان ملل

نماینده چین یادآور شد که “امنیت ت،یم ناپذیر است” و بنابراین ما نباید در تلاش برای منزوی ، ،ت ها “حصارهای امنیتی ایجاد کنیم”. به نظر عجیب است که آمریکا برخی از تسلیحات را در کشورهای دیگر مستقر می کند اما نه در خاک خود.

به گزارش روز جمعه ایرنا از این رسانه کره‌ای، ‌تارنمای «تایمز کره» با اشاره به رزمایش پرتابگرهای راکت‌انداز فوق‌العاده بزرگ توسط ارتش کره شمالی نوشت: هدف از این رزمایش، نشان دادن عزم پیونگ یانگ برای انجام حملات پیشگیرانه علیه کره ج،ی، ،وان شده است.

کره‌شمالی در رزمایش «شلیک نمایش قدرت» که «کیم جونگ اون» رهبر این کشور از نزدیک شاهد آن بود، چندین فروند موشک را به طور همزمان آزمایش کرد.

رزمایش موشکی کره‌شمالی با هدف نشان دادن اراده پیونگ‌یانگ برای تردید ن، در انجام حملات پیشگیرانه از سوی کره‌ج،ی و با استناد به «حق دفاع از خود» انجام شده است.

نماینده چین‌از آمریکا خواست که از بحران موشکی کوبا و سایر اقدامات تحریک آمیز “درس بیاموزد”، طرح های واشنگتن برای استقرار موشک های میان برد در خاک آسیا را رد کرد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل ادعا کرد که «تحریم‌ها» و بهبود زندگی شهروندان کره شمالی بر عهده ،ت کره شمالی است.

نماینده آمریکا ادعا کرد که روسیه و چین با ادامه مسدود ، اقدامات در مورد نقض‌های کره شمالی، « امنیت ما را » کاهش می دهند.

در همین حال، نماینده چین در نشست شورای امنیت به “تنش در همسایگی خود”، کاهش در “اختلاف ها”، از سرگیری گفت و گو و پیشرفت در “مک،سم صلح” اشاره کرد. وی خواستار “گفتگو میان طرف ها شد و مخالفت چین با رزمایش نظامی برنامه ریزی شده و بزرگ ماه اوت را اعلام کرد.

نماینده ،یس نیز در این نشست گفت که آ،ین پرتاب موشک های کره شمالی، مانند سایر موارد، غیرنظامیان ژاپنی را تهدید می کند. او «شباهت کاذب» پیشنهاد شده توسط برخی از اعضای شورای امنیت بین کره شمالی و «فعالیت های نظامی دفاعی» اشاره کرد.

نماینده ،یس از استفاده “گسترده” از منابع ملی که همچنان به سمت فعالیت های نظامی کره شمالی هدایت می شود ابراز تاسف کرد.

وی آمریکا را به مشارکت در “چشم انداز ناامنی” متهم کرد و ادعا کرد که پرتاب موشک های کره شمالی در مقابل تهدید کشورهای همسایه طراحی شده است.

ارتش کره ج،ی روز پنجشنبه اعلام کرده بود که پرتاب حدود ۱۰ موشک بالستیک کوتاه برد توسط کره شمالی از منطقه سونان پیونگ یانگ را شناسایی کرده است.

نماینده آمریکا بار دیگر تاکید کرد که ایالات متحده “هیچ تهدیدی برای کره شمالی نیست.”

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره کره شمالی، نقض قط،امه شورای امنیت توسط کره شمالی و ادامه گسترش برنامه تسلیحاتی این کشور را محکوم کرد.

سامانه پرتاب چند راکتی بسیار بزرگ کره شمالی در زمره موشک های کوتاه بردی طبقه بندی می شود که می تواند کل خاک کره ج،ی را تحت پوشش قرار دهد. پیونگ یانگ مدعی شده است که می تواند کلاهک هسته ای را روی چنین سامانه‌ای نصب کند.


منبع: https://www.irna.ir/news/85495473/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA

روسیه ادعای واشنگتن مبنی بر ترجیح به گفت و گو را «غیر قابل باور دانست» و تاکید کرد که ایالات متحده در واقع به دنبال فروپاشی رژیم کره شمالی است. نماینده روسیه از همکاری فنی کره شمالی و روسیه “که ،ی را تهدید نمی کند” دفاع کرد.

سفیر کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز شورای امنیت را به بررسی “شرم آور” و رد اختیار پرتاب ماهواره های کره شمالی متهم و به “شکنندگی منطقه ای” اشاره کرد که خطر درگیری را افزایش می دهد. به گفته او، تاریخ رزمایش های نظامی تحریک آمیز، ماهواره ها را توجیه می کند.

در این جلسه نماینده روسیه نیز از نبود “دیدگاه جامع” در مورد علل اصلی تنش های شبه جزیره کره ابراز تاسف کرده و ادعا کرد «بدیهی» است که استقرار آمریکا در امتداد شبه جزیره به نفع ایالات متحده است و این اقدامات مسئول اصلی تنش‌ها است.

نماینده آمریکا به شواهد غیرقابل انکار گروه کارشناسان از استفاده غیرقانونی روسیه از موشک‌های کره شمالی در درگیری‌های اوکراین اشاره کرد.

او اظهارات کره شمالی “و حامیانش” را مبنی بر اینکه گسترش توانایی نظامی این کشور تابعی از فعالیت های نظامی آمریکا و کره ج،ی در خارج از شبه جزیره کره است، رد و از تحریم ها در زمینه کره شمالی حمایت کرد.